Univé MijnGemak - Inloggen klanten:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 9220 (2 ct/min)

Huishoudelijke hulp Alkmaar

Wilt u een lekker schoon en opgeruimd huis? En heeft u een zorgverzekering bij Univé? Maak dan handig gebruik van Univé MijnGemak en regel eenvoudig een betrouwbare huishoudelijke hulp in Alkmaar en omgeving.

Betrouwbaar en betaalbaar
Schiet het huishouden er soms bij in of bent u fysiek niet in staat om schoon te maken? Voor slechts €15,25 per uur heeft u een betrouwbare, ervaren huishoudelijke hulp in Alkmaar en omgeving. Dit bedrag is inclusief persoonlijke screening van de huishoudelijke hulp, tot 10 km reiskosten en u betaalt veilig achteraf.

Een betrouwbare huishoudelijke hulp in Alkmaar regelt u makkelijk online.
Liever telefonisch contact? Bel 0900 - 9220. Onze klantadviseurs helpen u graag.


Een huishoudelijke hulp in Alkmaar regelt u makkelijk en snel via Univé MijnGemak. Wij hebben ook huishoudelijke hulpen in Amsterdam, Bergen, Castricum, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hoorn, Medemblik, Middenmeer, Purmerend, Schagen, Schermer, Wormerland, Wieringerwerf, Zaandam, Zwaag en overige plaatsen in Noord-Holland.

Vind nu uw huishoudelijke hulp in Alkmaar en omgeving!

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van onze dienstverlening? Activeer dan eerst uw account!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *