Univé MijnGemak - Inloggen klanten:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 9220 (2 ct/min)

Gezelschap

Gezelschap

Heeft u behoefte aan wat gezelschap en kunt u tegelijkertijd wel wat hulp in het huishouden gebruiken? Onze zorgvuldig geselecteerde dienstverlener maakt graag tijd voor u!

Via ons heeft u snel iemand gevonden die huishoudelijke taken van u overneemt. En dat onder het genot van een gezellig praatje of kopje koffie.  

Onze dienstverleners geven u graag de aandacht die u verdient. Tijdens een wandeling in het park, het nuttigen van een maaltijd of een kopje koffie. Maar ook tijdens het uitvoeren van huishoudelijke taken als stofzuigen, stoffen of afwassen zal onze dienstverlener er voor u zijn.

Door LekkerLeven hoeft u zich niet langer eenzaam te voelen. Zoek vandaag nog iemand bij u in de buurt die u helpt in huis en met wie u samen leuke dingen kunt doen.

Wat kan onze gezelschapservice voor u betekenen?

  • Huishoudelijke werkzaamheden
  • Samen koffie drinken
  • Samen wandelen
  • Goed gesprek voeren
  • Samen uit eten
  • Samen lachen of huilen

Minimale afname is 1 uur per keer.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van onze dienstverlening? Activeer dan eerst uw account!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *