Univé MijnGemak - Inloggen klanten:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 9220 (2 ct/min)

Klusjesman

Klusjesman

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij kleine klussen in en om het huis? Een nieuwe kast in elkaar zetten, een plank bevestigen of lamp vervangen? Onze klusjesman draait zijn hand er niet voor om!

Onze klusjesmannen zijn zorgvuldig gescreend op ervaring en professionaliteit. Zij helpen u graag met allerlei klussen waar u zelf geen tijd voor heeft of waar u tegen op ziet.

Stel uw klus niet langer uit en regel vandaag nog een klusjesman voor al uw kleine klussen in en om het huis. Heeft u een grote klus zoals een verbouwing of renovatie? Kies dan voor een gerenommeerd klusbedrijf.

Voorbeelden van kleine klussen in en om het huis:

  • Ophangen schilderij
  • Lampen vervangen
  • Meubels monteren
  • Installatie van apparatuur
  • Hulp bij computergebruik
  • Overige kleine reparaties

Onze klusjesman pakt al uw kleine klussen in huis op. De minimale afname voor klussen in en om het huis is één uur.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van onze dienstverlening? Activeer dan eerst uw account!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *