Univé MijnGemak - Inloggen klanten:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 9220 (2 ct/min)

Maaltijdservice

Maaltijdservice

Soms komt het er gewoon niet van; drukke dag, te laat thuis, of u bent niet in staat zelf te koken. En toch wilt u graag goed en gezond eten. Voor die momenten zijn er de maaltijden van Food Connect.

U kunt kiezen uit een gevarieerd aanbod van verse en vriesverse maaltijden, zoals Hollands, Italiaans, Oosters en een handige boodschappenservice. Ook wanneer u een dieet of andere speciale wensen heeft kunt u gebruikmaken van de maaltijdservice.

Via de maaltijdservice website stelt u zelf snel en gemakkelijk uw maaltijd samen. Natuurlijk kunt u ook bellen met 0888 - 10 10 10. En als klant van Univé MijnGemak geniet u van nog meer voordeel: u betaalt namelijk geen bezorgkosten op uw bestelling!

Waarom de maaltijdservice van Food Connect?

  • U bepaalt zelf wat u eet en wanneer u eet
  • Lekkere en gezonde gerechten
  • Bespaart tijd
  • Makkelijk te bestellen
  • Verse boodschappen thuis bezorgd
  • Gratis bezorging voor u als klant Univé MijnGemak

Wij bezorgen maaltijden aan huis in heel Nederland. Als klant van Univé MijnGemak betaalt u geen bezorgkosten.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van onze dienstverlening? Activeer dan eerst uw account!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *