Univé MijnGemak - Inloggen klanten:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 9220 (2 ct/min)

Schilder

Schilder

De verf op uw woning geeft uw woning een beter uiterlijk en beschermt tegen intensief gebruik en weersinvloeden. Bespaar tijd en laat het schilderen van uw woning over aan een schildersbedrijf.

Via onze BemiddelingService laat u uw woning door een vakkundig schildersbedrijf schilderen. Uw huis wordt zowel van binnen als van buiten perfect in de verf gezet. Of het nu gaat om houtwerk, muren, metaal of kunststof.

Via ons regelt u zowel een binnen schilder als een bekwaam buitenschilder. Ga dus niet zelf op zoek, wij hebben de betrouwbare partijen voor u op een rij zodat u gegarandeerd bent van de kwaliteit.

 

 

 

 

Werkzaamheden van een schilder:

  • Schilderwerk binnen
  • Schilderwerk buiten
  • Verftechnisch advies
  • Groot en klein onderhoud

Onze schilders zijn uitvoerig gescreend op ervaring en betrouwbaarheid.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van onze dienstverlening? Activeer dan eerst uw account!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *