Univé MijnGemak - Inloggen klanten:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 9220 (2 ct/min)

Klusjesman Eindhoven

Zoekt u een klusjesman in Eindhoven? De ervaren klusser van LekkerLeven helpt u tegen een uurtarief van €19,50 met alle klussen in en om het huis. Een kast in elkaar zetten, een plank bevestigen, lamp vervangen of schilderij ophangen? Onze klusjesman draait zijn hand er niet voor om!

klusjesman-eindhoven

Stel uw klus niet langer uit. Schakel vandaag nog een klusjesman in voor al uw kleine klussen in en om het huis. Zij helpen u graag met allerlei klussen waar u zelf geen tijd voor heeft of waar u tegen op ziet. Ook als u op zoek bent naar een klusjesman voor een uur, via LekkerLeven regelt u het snel en makkelijk.

Kies zelf een handige, ervaren klusjesman uit de buurt van Eindhoven. Al onze klusjesmannen zijn zorgvuldig gescreend op professionaliteit, ervaring en betrouwbaarheid.

Het uurtarief voor een klusjesman is €19,50. De minimale afname is één uur per keer.

Een klusjesman in Eindhoven regelt u makkelijk en snel via Univé MijnGemak. Wij hebben ook Klusjesmannen in Zwolle, ...

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van onze dienstverlening? Activeer dan eerst uw account!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *