Univé MijnGemak - Inloggen klanten:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 9220 (2 ct/min)

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Als mantelzorger richt u zich het liefst op de zorg voor uw naaste. Vaak heeft u geen tijd of energie over om ook de huishoudelijke taken op te pakken. Wij regelen voor u een ervaren schoonmaakster.

De schoonmaak van uw eigen woning is een hele klus. Als u ook huishoudelijke werkzaamheden moet verrichten in de woning waar u mantelzorg verleent dan gaat er vaak kostbare tijd en energie verloren. Energie die u liever stopt in de zorg voor uw naaste.

Onze huishoudelijke hulp zorgt éénmalig, wekelijks of wanneer u maar wilt voor een goede schoonmaak van uw eigen woning of de woning van uw naaste zodat u meer tijd heeft voor uw naaste en voor uzelf.

Dien nu uw aanvraag in en kies zelf een geschikte huishoudelijke hulp. Al onze huishoudelijke hulpen zijn zorgvuldig gescreend op ervaring en betrouwbaarheid. 

Werkzaamheden die een huishoudelijke hulp uitvoert:

  • Stofzuigen
  • Dweilen
  • Afstoffen
  • Badkamer schoonmaken
  • Ramen lappen
  • Keuken schoonmaken

Wij regelen een betrouwbare, ervaren huishoudelijke hulp voor u. De minimale afname voor huishoudelijk werk is één uur.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van onze dienstverlening? Activeer dan eerst uw account!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *