Univé MijnGemak - Inloggen klanten:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 9220 (2 ct/min)

Mantelzorgadvies

Mantelzorgadvies

Wanneer iemand met wie u een emotionele band heeft plotseling langdurig zorg nodig heeft, rolt u vanzelf in de zorgfunctie. Soms bent u er 24 uur per dag mee bezig, en soms duurt de zorg jaren.

Als mantelzorger staat u min of meer vanzelfsprekend klaar om te helpen met de dagelijkse dingen. Maar er zijn grenzen. Een veel voorkomende valkuil is dat u als mantelzorger overbelast raakt. Neem daarom tijdig maatregelen om dit te voorkomen. De belangrijkste tip: zorg ook goed voor uzelf! Want het is belangrijk dat ú de regie behoudt. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Mantelzorgmakelaar
Een mantelzorgmakelaar ondersteunt u en helpt u bij het regelen van verschillende taken. U kunt contact opnemen met de mantelzorgmakelaar via 088 - 131 1617.

Meer informatie kunt u vinden op www.unive.nl/mantelzorg.

Univé ondersteunt u met:

  • Mantelzorgadvies
  • Inzicht in vergoedingen
  • Mantelzorgpas
  • Cursussen

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van onze dienstverlening? Activeer dan eerst uw account!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *