Univé MijnGemak - Inloggen klanten:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 9220 (2 ct/min)

Financiële thuiszorg

Financiële thuiszorg

Uw kinderen wonen niet in de buurt of zijn te druk. Vroeger regelde uw partner alle financiële zaken maar nu staat u er alleen voor. Of u heeft er geen zin meer in. Hoe dan ook, wij helpen u graag bij het verwerken van uw administratieve rompslomp.

Wij helpen u bij het invullen van formulieren of het indienen van diverse verzoeken, zoals zorgbemiddeling en toeslagen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres bij het beantwoorden van brieven of het regelen van bankzaken, als u bijvoorbeeld een periodieke overboeking moet wijzigen. Ook voor het doorgeven van meterstanden via internet bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat het ook is, onze 'financiële thuiszorger' komt bij u langs wanneer u dat het beste uitkomt. Uw zaken worden geregeld, u krijgt inzicht in uw financiële situatie en dat spaart geld! En, u heeft er een "maatje" bij.

Wist u dat wij uw belastingaangifte voor slechts €80,- verzorgen?

Dien nu uw aanvraag in of sluit een abonnement af op Financiële thuiszorg. Voor slechts €32,50 per maand komen wij 20 keer per jaar een half uur bij u langs. U heeft het dan goed voor elkaar en uw belastingaangifte doen we gratis! Een hele zorg minder.

Werkzaamheden die onder financiële thuiszorg vallen:

  • Woon-zorgadvies
  • Budgetcoaching
  • Nalatenschappen
  • (PGB-)budgetbeheer
  • Bewindvoering
  • Belastingadvies

Wij regelen financiële zaken, advies en beheer voor families en ouderen door heel Nederland. Al onze medewerkers zijn zorgvuldig gescreend op ervaring, betrouwbaarheid en integriteit.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van onze dienstverlening? Activeer dan eerst uw account!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *