Univé MijnGemak - Inloggen klanten:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 0900 - 9220 (2 ct/min)

Kapper

Kapper

Heeft u al eens gedacht aan de voordelen van een kapper aan huis? Geen wachttijd in de salon, geen parkeergeld betalen maar gewoon lekker geknipt worden aan huis. Voor uzelf of met het hele gezin.

Uw haar knippen, verven of permanenten? Voor onze thuiskappers geen probleem! Laat één van onze thuiskappers uw haar wassen, knippen en modelleren. Een kapper aan huis is ideaal wanneer u even geen tijd hebt om naar de kapper te gaan of wanneer u wat minder mobiel bent.

Het bedrag is inclusief btw. en afhankelijk van uw wensen.

Welke behandelingen doet een kapper aan huis:

  • Wassen
  • Knippen
  • Verven
  • Modelleren

Wij regelen voor u een kapper aan huis.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen en deze indien gewenst op uw persoonlijke pagina wijzigen. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van onze dienstverlening? Activeer dan eerst uw account!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *